Σχετικά με εμάς

Γιατί να επιλέξω την παιδική φωλίτσα ?

Από τα μάτια του γονέα…………

Παρέχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια για τον γονέα!!!
Απολυτα φιλικοί / αμεσότητα /καθημερινή επικοινωνία /ειλικρίνεια /εμπειρία /υπερσύχρονα συστήματα/ πιστοποίηση / ποιότητα /Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων!!!

Τις ώρες εργασίας όπου έχει ανάγκη κάποιος να φροντίζει το ανήλικο είμαστε η λύση!!!! Παρέχοντας τις υπηρεσίες μας βοήθάμε στο καθημερινό δύσκολο έργο του γονιού στο μεγάλωμα του παιδιού κατά την βρεφική, μεταβρεφική ή νηπιακή τους ηλικία.
Μειώνουμε το άγχος, την κούραση και τον προβληματισμό των γονέων!

Aπό τα μάτια του παιδιού……

Παρέχει δημιουργικότητα /μάθηση …και ψυχαγωγία στο παιδί ανάλογα προσαρμοσμένα στο στάδιο ηλικίας του.
Με βάση ένα καθημερινό εναλλασσόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων….

Αναπτύσσουμε: την διαπροσωπική, κιναισθητική, μουσική, κοινωνική , οπτική και μαθηματική νοημοσύνη.. Εξελίσσουμε προσωπικότητες,, διακρίνουμε χαρίσματα ….προσφέροντας αγάπη, σεβασμό και χαμόγελα!!!

Γιατί για Εμάς…
Ευτυχισμένα Παιδιά = Ευτυχισμένοι Γονείς !!!

H πορεία μας μέχρι σήμερα

Η Παιδική Φωλίτσα με 10ετή εμπειρία στο χώρο, έχοντας ως κίνητρο την μεγάλη αγάπη, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για τα παιδιά σας ευχαριστεί από καρδιάς για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρονιά  υποσχόμενοι να συνεχίσουμε διατηρώντας την ποιότητά που 10 χρονιά τώρα μας κάνει μοναδικούς στο χώρο και υποσχόμενοι να θέτουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στις προσδοκίες, με ό,τι πιο ξεχωριστό για τα παιδιά ….το χαμόγελό τους η επιβράβευσή μας !!!!

Ο στόχος μας πάντα κοινός, η αγάπη για το παιδί & η κοινή μας προσπάθεια για ότι το αφορά!

Στην βρεφονηπιακή μονάδα Φ.Π.Δ.Α. οι στόχοι αγάπης, φροντίδας και ασφάλειας συνδυάζονται με στόχους αγωγής και εκπαίδευσης. Με ένα πλούσιο και ρεαλιστικό πρόγραμμα στοχεύουμε στην οικοδόμηση της γνώσης που πηγάζει από την συμμετοχή σε δραστηριότητα και εμπειρία το παιδί παρακινείται μέσα από το παιχνίδι και το μάθημα και ερευνά περνώντας δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο που περνά στη μονάδα.

Αναπτύσσουμε φιλοπεριβαλλοντικό πνεύμα και προωθούμε την δια δραστική εκπαίδευση εντός και εκτός σχολείου σε άμεση επαφή με την φύση σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία όπου κρίνεται απαραίτητο !!!

Σχετικά με

Την Διοίκηση

κα. Ντούσα Ελένη

Νόμιμη ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη εκπρόσωπος του προτύπου ιδιωτικού βρεφονηπιακού & κ.δ.α.π. «παιδική φωλίτσα » !!! Παιδαγωγός προσχολικής εκπαίδευσης ! Οραματίστηκε την παιδική φωλίτσα με μοναδικό στόχο την ειλικρινή αγάπη για το παιδί και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών για ότι το αφορά! Θέλοντας να καινοτομήσει με σύγχρονες παιδαγωγικές ιδέες και εξελίσσοντας την νέα γενιά παιδιών –σεβόμενη πάντα τον θεσμό της «οικογένειας στην σύγχρονη κοινωνία» ……………. Στόχος μας πάντα κοινός, η αγάπη για το παιδί & η κοινή μας προσπάθεια εξέλιξης του !

κα. Ντούσα Βαρβάρα

Απόφοιτος αριστοτέλειου πανεπιστήμιου ως επιστήμονας γεωτεχνικός & περιβάλλοντος … ακολουθήσε σπουδές στον τομέα των παιδαγωγικών επιστήμων ως βρεφονηπιοκόμος οπου και δραστηριοποιήθηκε. Σε απολυτή συνεργασία με την κα. Ντούσα Ελένη και πάντα σε κοινή βάση του οράματος ενός προτύπου βρεφονηπιακού δημιουργήσαν με απολυτή αφοσίωση την παιδική φωλίτσα !!!! Καινοτομώντας σε ένα πράσινο σχολείο υψηλών ευρωπαϊκών  προδιαγραφών, υπερσύγχρονου τύπου και άρτια εξοπλισμένου με την απολυτή δυναμικότητα, με πρωτοποριακά δεδομένα για το παιδί & τους γονείς!! Στόχος μας πάντα κοινός, η αγάπη για το παιδί & η κοινή μας προσπάθεια εξέλιξης του !

Σχετικά με

Τις δραστηριότητες μας

Υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων παιδαγωγών κα. Ντούσα Ελένη & κα. Ντούσα Βαρβάρα με αυστηρά επιλεγμένο έμπειρο, νέο εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των τμημάτων, ξεχωριστά ανάλογα με τις ηλικίες και το νοητικό επίπεδο των μικρών μαθητών, προσαρμοσμένο στις σημερινές απαιτήσεις παρέχουμε ένα πλήθος καθημερινών βασικών δραστηριοτήτων όπως:

 • Εισαγωγή στην Προγραφή, Αρίθμηση, Ανάγνωση.
 • Ομαλή ένταξη στο σχολικό περιβάλλον- Κοινωνικοποίηση.
 • Μουσικοκινητική Αγωγή.
 • Παραμύθι- Δραματοποίηση.
 • Κουκλοθέατρο – Θεατρικό Παιχνίδι –Παραστάσεις.
 • Κατασκευές – Πηλοπλαστική-Εικαστική Αγωγή.
 • Ελεύθερη δράση- Ομαδικό & Ατομικό παιχνίδι.
 • Παιχνίδι στην αυλή – Επαφή με τη φύση.
 • Οικολογία – Περιβαλλοντική εκπαίδευση.
 • Παρελάσεις – Δρώμενα.
 • Μουσικοχορευτικές παραστάσεις & πάρτι.
 • Εισαγωγή στα Αγγλικά..
 • Εισαγωγή στην μάθηση μέσω νέων τεχνολογιών .. κλπ..

Σχετικά με

Τις εγκαταστάσεις μας

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις
Ατελείωτο παιχνίδι
Ride-on Toys
Καταπράσινο Φυσικό Περιβάλλον
Απόλυτη Ασφάλεια Χώρου
Κράτηση για ξενάγηση

Κάντε μια κράτηση για να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας!

Πώς περνάμε την μέρα μας

Πρόγραμμα

paidiki-folitsa5
16.00

ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΡΑΣΗ,  ΠΑΙΧΝΙΔΟΙΣΤΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΛΕΤΗ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ – ΜΕΛΕΤΗ

workout
17.00
ΜΕΛΕΤΗ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΚΦΡΑΣΗ
the-girl-on-the-playground-RG26Q4V.jpg
18.00
ΧΟΡΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ, ΖΩΓΡΑΦΟΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
playground-yard-superhero-freedom-child-boy-PLBKY9H.jpg
19.00
ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
Πληροφορίες

Αθλοπαιδεία
Μουσικοκινητική Αγωγή
Η Ώρα της Τέχνης
Μικροί Μάστερ Σεφ
Θεατρικό Παιχνίδι Ήρωες εν Δράση
Μελέτη- Ανάγνωση
Χορός- Έκφραση κλπ…